NEPAL DELIGHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nepal Delight. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 23:27 De door mij gevraagde bestellingstijd werd gerespecteerd!
4 mei 2024 om 21:13 Super lekker eten, met verse ingrediënten. Loved it!!
31 mrt 2024 om 21:48 Ik ben zelf het eten gaan ophalen en alles verliep vlot. Het eten was lekker en de portie was groot genoeg voor meer dan 1 maaltijd.
4 mrt 2024 om 8:26 Vlotte levering, lekker en een goede prijs.
14 feb 2024 om 23:01 De bestelling kwam pas toe na 3uur! Het eten was koud. Geen excuses en geen oplossing door de zaak geboden na 3x bellen.
10 jan 2024 om 21:36 Ik heb vanavond heerlijk gegeten. Ik heb lang moeten wachten voor ik de bestelling ontving, doordat er eerst een verkeerde bestelling geleverd werd...maar het eten heeft het dan weer goed gemaakt.
30 dec 2023 om 18:02 Eerste keer dat ik een review geef: geweldig! Heerlijk en kwalitatief. Je betaalt er ook wat meer voor, maar liever dat en echt lekker dan minder betalen en middelmatig. Aanrader!
23 dec 2023 om 22:44 Good food. Satisfied with the purchase. Minimum price for order and delivery is a bit to much though, had to order more food than needed.
11 dec 2023 om 9:58 Eigenlijk was het nog later maar dat kan je niet aanduiden hier .wachttijd was 2,5u dankzij take away .de bezorger was beschaamd en terecht .dit was de laatste keer dat ik bestel bij hun .en goeie tip bij veel restaurants kan je gewoon zelf bestellen
10 dec 2023 om 20:04 Zeer lekker. Onvoorziene wachttijd.
2 dec 2023 om 21:25 heel lekker eten . We vermoeden dat er iets is fout gegaan gezien we van 18:52 tot 21:00 hebben moeten wachten op onze bestellen. De zeer vriendelijke man bood uitdrukkelijk zijn verontschuldigen hiervoor aan .
24 nov 2023 om 21:19 3 h for delivery!